Тони Стораро в номинациите на Balkanika MTV

31.03.2010 16:40 | Видян 7110 пъти

Тони Стораро в номинациите на Balkanika MTV

На 30 март 2010 на специална церемония в Sofia Live Club официално бяха представени номинациите във всичките категории на Балканските музикални награди. Топзвездата на Diapason Records Тони Стораро заслужено попадна във финалните номинации в категорията за „Изпълнител на Балканите”, а негова песен се съревновава с други четири  български парчета.
В категорията „Изпълнител на Балканите” Тони Стораро ще мери сили с Дино Мерлин (Босна и Херцеговина), Желко Йоксимович (Сърбия), Мурат Боз (Турция) и Тони Цетински (Хърватска).  В категорията за „Песен на Балканите от България” Големият Тони ще се съревновава с колегите си с мегахита си „Уникат”.
Медийни партньори на Първите балкански музикални, чрез които ще се гласува,  за „Песен на Балканите” и които ще предават на живо церемонията по връчването на наградите на 16 май, в съответните държави са: БНТ 1 за България;  Pink за Сърбия, Pink за Черна гора, Pink за Босна и Херцеговина; TV Klan за Албания, А1 за Македония; TVR за Румъния, TRT за Турция, Net TV за Словения; Narodna TV за Хърватска и. Гласуването става със sms за съответната държава. Започва на 31 март и завършва в 24.00 ч. на 17 април. Така зрителите на тези телевизии ще определят песните-победителки от съответните държави-участнички.
На 20 април Balkanika MTV ще обяви песните-победителки от всяка държава-участничка. Тези останали единадесет песни ще се състезават в заключителния етап – деня на самата церемония 16 май, когато линиите отново ще бъдат отворени за гласуване със sms-и, за да бъде избрана „Песен на Балканите”.
Гласуването в категориите „Изпълнител на Балканите”, „Изпълнителка на Балканите”, „Дует/група на Балканите” и „Виедоклип на Балканите” започва на 31 март в сайта: www.balkanika.tv. То ще приключи на 13 май.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !