Слави и Бойко на тайна среща

30.03.2010 15:45 | Видян 11498 пъти

Слави и Бойко на тайна среща

Слави Трифонов и Бойко Борисов са провели тайна среща преди дни. Дългият и премиерът се срещнали в ресторант „При Миро“ в София, където най-вероятно са изпушили лулата на мира, информира razkritia.com.

Според информацията, шоуменът решил, че сръбското заведение на колоритния готвач майстор Миро е най-подходящото за срещата им. Той и Бойко се срещнали в делнична вечер, когато в ресторантът било тихо и спокойно.
Двамата бивши приятели престояли два часа и петнайсет минути там. И Бойко, и Слави пристигнали с охрана, която ги изчакала на съседна маса.
Това, което никой не може да ни каже със сигурност е каква е била всъщност целта на срещата?! Преди два месеца Трифонов и Борисов заформиха мега скандал, който ги сложи на челните страници във всички медии.
Тогава премиерът заяви в интервю за Сашо Диков, че е скаран с гологлавецът, защото той му поискал 50% от влиянието в ГЕРБ. Не закъсня и отговора на Слави. Тв водещият категорично отрече да е влизал в каквито и да било уговорки с Бойко и го обвини, че тероризира медиите с sms-и. Той пропусна да спомене обаче дали наистина е искал да строи имот в градинка до Японския.
Дали пък Дългият и Бойко наистина са се срещнали, за да изгладят различията помежду си?! В последно време атаките на Шоуто на Слави към управляващите значително намаляха.
Възможно е всичко това да се дължи на продажбата на БТВ и страхът от новото ръководство, което ще встъпи в длъжност до няколко месеца и се очаква да обгрижва управляващите. Доскоро учиндолецът бе яростен подръжник на Георги Първанов, но може би последните събития, свързани с импийчмънта му, са го накарали да преосмисли политическите си нагласи и да подсигури бъдещето си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !