Рок фенове стават звезди на 1 април

24.03.2010 13:30 | Видян 3660 пъти

Рок фенове стават звезди на 1 април

Грандиозно рок парти ще разтресе столичния клуб Angel Heart на 1 април с изпълненията на група „5-о чувство”. Всеки истински фен на рока ще може да се изяви в светлините на прожекторите, като единственото условие е, да се появи на партито облечен и гримиран като любимата си рок звезда.
„Няма ограничения в избора на епохата и стила. Дали ще си Джими Хендрикс или Джим Морисън, дали ще се разхождаш с брада тип ZZ Top или ще се гримираш като вокала на Kiss, изборът си е твой – обяснява вокалистката на „5-о чувство” Илиана. – Това ще е нощта, в която можеш да се превърнеш в идола си! А ако си още по-смел, качи се на сцената и имитирай извивките на Еди Ведър от Pearl Jam, чупките на Антъни Кийдс от Red Hot Chili Peppers, фалцета на Роб Халфорд от Judas Priest, или дрезгавините на Аксел Роуз от Guns N’Roses.”
За най-изявените рок фенове са подготвени три големи награди – за „Зверски костюм”, „Разбиваща имитация” и „Рок идол на публиката”.
Изпълнителите на вечерта „5-о чувство”- Илияна, Явор, Борче и Марто, обещават незабравимо парти с неочаквани рок версии на кавъри и с автентични авторски жици. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !