Първанката бута Слави в политиката

22.03.2010 15:45 | Видян 7167 пъти

Първанката бута Слави в политиката

Публикацията на Супер 19’ миналата събота, че трошачът на столове Ивайло Калфин е кандидатурата за лидер на президентската партия, предизвика голяма драма. Първо премиерският съветник в сянка Кольо Парамов я завъртя в медиите. После евродепутатът от БСП, бивш вицепремиер и още по-бивш съветник на Първанов, отрече изобщо да се готви политически проект на патрона му.

На терена обаче излезе нов играч.
Невероятно изследване на общественото мнение демонстрира, че Слави Трифонов има сериозни намерения в политиката. Социологическата агенция МБМД, която е известна с партийните изследвания преди избори, изчислила колко много хората харесват водещия на най-популярното шоу в България през последните 10 години.

Още преди 2 месеца Слави не скри, че е възможно да заиграе на политическата сцена, което ще го разнообрази след десетилетието, посветено на всекидневното токшоу. Силното затопляне на отношенията му с президента, успоредно на изострянето на тези с премиера, веднага подхраниха мълвата, че Първанов би застанал зад звезден политически проект.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !