Устата търси красавици за новото си видео

15.03.2010 15:30 | Видян 5450 пъти

Устата търси красавици за новото си видео

Устата е в трескава подготовка на своя бъдещ сингъл, към който ще заснеме и ново впечатляващо видео. Атрактивните дами, познати на феновете от многобройните горещи ленти на звездата този път ще отстъпят място на нови, бъдещи звезди! От 15 март до 20 април, Устата, съвместно с новата социална мрежа BG-FACE.COM, ще издирват красавици от цяла България, които ще дебютират в новия клип на звездата!

След броени дни започва кастинга за нови красиви лица, които Устата ще включи в заснемането на предстоящото си видео.Информацията около целия музикален проект се пази в пълна тайна, включително и името на самата песен, за която изпълнителят единствено издава, “че е подготвена за лятото и ще бъде много сладка, разтапяща се и секси”.

Момичетата, желаещи да се включат в кастинга за участие в новото видео на Устата, могат да се регистрират на сайта BG-FACE.COM до 20 април. Необходимо е кандидатките да са навършили 16 год. и да прикачат в профила си свои атрактивни актуални снимки, или да се възползват от услугите на професионалния екип от гримьори, фризьори и фотографи на BG-FACE.COM.Новата българска социална мрежа, място за среща и комуникация на младите хора в България, ще реализира безплатни професионални фотосесии за всички кандидатки, а снимките им ще бъдат поместени в техните лични профили за конкурса.

Снимките на всички кандидатки ще бъдат включени в класация, в която всеки потребител на социалната мрежа ще може да дава гласа си за своята фаворитка.Активността на потребителите и натрупаните гласове/точки за всяко момиче, ше увеличава автоматично и шансовете за победа.В края на месец април ще бъдат излъчени 10 полуфиналистки, избрани от потребителите на  BG-FACE.COM. От тях, на специално светско парти, Устата лично ще представи своя избор и красавиците, които ще вземат участие в новото му видео!

Ако искате да бъдете новите Николета Лозанова, Гери Аролска, Велислава Иванова или Йоана Христова, това е вашия шанс!Участвайте и станете звезда в новия клип на Устата!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !