Заподозряха съпругата на Тайгър Уудс в семейно насилие !

14.03.2010 09:00 | Видян 6640 пъти

Заподозряха съпругата на Тайгър Уудс в семейно насилие !

Санитарите, които са оказали помощ на Тайгър Уудс след пътния инцидент, който той претърпя през ноември, са отказали на жена му да се качи с него в линейката, тъй като са смятали, че има случай на семейно насилие. Впоследствие това се е оказало неоснователно съмнение. Това сочат документи на полицията, които бяха разпространени в местната преса.

В телевизионни изявление през февруари Тайгър Уудс заяви: „Елин не ме удряла никога! Нито онази вечер, нито когато и да е било. Не е имало никога семейно насилие в нашия брак. Никога". На 27 ноември в 2.25 ч. Тайгър Уудс се блъска в противопожарен кран, а след това и в съседско дърво до къщата им, припомня БГНЕС. Той е приет за кратко в болница заради охлузвания по лицето.

Според доклада на полицията, щом чула колата на мъжа си да се блъска г-жа Уудс изскочила от къщата и се втурнала към колата, за да му помогне. Тя счупила задното стъкло на кадилака със стик за голф, за да извади отвътре мъжа си. В момента когато пристигнали полицаите те го намерили в безсъзнание и без обувки. Един от агентите попитал жена му дали е пил. Тя отговорила, че не, но по-рано е взел болкоуспокояващо "Vicodin". Върнала се в къщата, за да покаже флакона и след като отново излязла санитарите й забранили да се качи в линейката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !