Теодора в световна хитова компилация

05.03.2010 14:45 | Видян 8490 пъти | Гласували 1

Теодора в световна хитова компилация

Теодора и нейната песен „Мой късмет” намериха място в компилацията Oriental Garden vol.7, която събира песни от различни краища на света. Примата на Diapason Records е единственият български изпълнител, намерил място в двойната CD колекция.

Песните, включени в двете CD-та на компилацията Oriental Garden vol.7, са с балканско и ориенталско звучене и са подбрани от DJ Gülbahar Kültü. Сред изпълнителите в сборните дискове са имена като Željko Joksimović, Elena Risteska, Shantal, Shamur, Yannis Karis, Rachid Taha, Kasba и много други. Теодора е единственият български изпълнител, който е включен в престижната компилация. „За мен е страхотна чест, че избраха точно мен. Поласкана съм, че бях предпочетена пред всички колеги. Особено много се радвам, че място в компилацията намери точно песента „Мой късмет”, която е една от най-любимите ми и даде заглавието на последния ми албум”, сподели примата на Diapason Records.

Всъщност изпълнителката на „Клюката позната” е включена в тази поредица хитови компилации за втори път. В предишното й издание тя намери място с огненото си парче „Шумно ли го правя”. „Да те предпочетат ти да представиш страната си веднъж, е голям комплимент, но да бъдеш избрана за втори път, е наистина невероятно.”, не крие вълнението си Теодора.

Компилацията Oriental Garden се издава от “the Global Beat label” Lola’s World Records и може да бъде закупена от интернет магазини на територията на цяла Европа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !