Миро отива в Украйна

05.03.2010 12:45 | Видян 5451 пъти

Миро отива в Украйна

След избора на българската песен в конкурса Евровизия „Ангел си ти” на 28 февруари екип на БНТ и Миро заминават за Украйна. Тя е първата спирка от европейската обиколка на Миро за популяризиране на българската песен. Интересът на украинската публика от предстоящото му посещение е изключително силен.
На 6 март Миро ще вземе участие и ще бъде специален гост в националния финал на Украйна. Националната украинска телевизия  (Natsionalna Telekompanya Ukraïny   - NTU) ще излъчи финала на живо. Миро ще бъде специален гост в телевизионни и радио предавания. Ще даде интервюта за канал «1+1», за програмата “Про зірок”(“За звезди”), за канал ICTV, за канал OTV, за радио “Мелодия”(“Melody”), за програмата “Козырная жизнь”, ще има репетиция в Украинска Национална Телевизия, интервю за «MuzUA». Ще даде интервюта за списание «E-motion», за вестник “Комсомольская правда в Украине”, за вестник “Блик”(“Blyk”), както и интервю за Украинската Национална Телевизия.
Екипът на БНТ – Драгомир Драганов и операторът Илия Иванов, ще заснемат най-интересното и любопитното от репетициите и участията на Миро. Зрителите на БНТ ще станат свидетели на най-вълнуващите моменти.
На 7 март Миро ще посети българския културен център в Одеса, а на 8 март ще направи и концерт пред българската общност в зала Паладиум в гр. Одеса. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !