Бедни, бедни Миро, защо не избра шведското парче

03.03.2010 10:27 | Видян 7809 пъти | Гласували 2

Бедни, бедни Миро, защо не избра шведското парче

Първи беше Жобим. Миро и Галя бяха “написали” песен с името Минаваш през мен, само дето в нея всеки чуваше прочуто парче на легендарния композитор. Едно към едно!

После бяха Колдплей. Първото солово парче на Миро в единствения албум на дуета – онова, което трябваше да даде старт на самостоятелната му кариера, даже на наградите на ММ беше майтапено заради звуци на британската група.

Сега дойде ред на Роджър Санчес. Миро претвори негово парче и с него спечели като композитор конкурса за българска песен на Евровизия. Е, нямаше нужда!

На всички, които ще кажат, че не е точно така и не сме го били разбрали, та той е артист, ще отвърнем: то да беше го правил веднъж, да бяха два пъти. Но всеки път да оправдаваме едно и също е много тъпо!

Истината е, че Миро не трябваше да се натиска да се прави на композитор. Да беше оставил славата на песента на откривателя му като пеещ келнер в клуб Опера – Петър Панов, с неговото т.нар. “шведско парче” Twist and Tango. Не защото slava.bg писа по темата преди седмици, но щеше с малко повече такт, Миро щеше да си спести достойнство. А и на нас, защото той няма да представя на Евровизия себе си, а България.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !