Голямото завръщане на Galia в един невероятен “MAD Secret Concert от GLOBUL”!

01.03.2010 15:30 | Видян 11750 пъти

Голямото завръщане на Galia в един невероятен “MAD Secret Concert от GLOBUL”!

Навръх националния празник bTV ще излъчи „MAD Secret Concert с Galia”. Събитието се състоя в началото на април миналата година и постави началото на соловата кариера на звездата след дългото затишие около нея след разпадането на дует КариZма. Galia представи на сцената на „MAD Secret Concert от GLOBUL” невероятна селекция от български и световни хитове в специални, нестандартни аранжименти. Събитието се състоя в студиото на Денис Ризов от Ахат – „Harbour Island Records”, пред погледа на лимитирана публика от 350 души. Специални гости на вечерта бяха ДесиСлава, Графа, както и гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Всички те представиха ексклузивни дуети с Galia.

За уникалната атмосфера на събитието допринесе и мястото, „Harbour Island Records Studio”, в което за първи път беше изнесен подобен концерт. Сред от песните, които Galia изпълни, бяха „It’s Not Right But It’s OK” на Whitney Houston, „All Around The World” на Lisa Stansfield, „Hanky Panky” на Madonna, “Overpowered” на Roisine Murphy.

Певицата беше акомпанирана от нейната live формация, съставена от Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни) и Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Бек-вокалистки на концерта бяха младите и талантливи изпълнителки Рейчъл Роу и Весела Бонева.

Galia сподели, че за събитието е избрала някои от най-хубавите песни на любимите си изпълнители. Звездата разкри, че това е музиката, която я вдъхновява истински и е основната причина тя самата да стане артист. С безупречното си изпълнение Galia не само направи публиката щастлива, но и използва възможността да се поклони пред таланта на големите личности, оставили отпечатъка си в сърцата ни и в световната музикална история.

Първият специален гост на концерта беше Графа, с когото изпълниха „As” на Stevie Wonder, по-познато на феновете  във  варианта на George Michael & Mary J Blige.

Една от кулминациите на вечерта настъпи с появата на гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Публиката направо пощуря от дуетното изпълнение на вечната класика „Ain’t No Sunshine”. Спойката между двамата изпълнители беше толкова силна, че хората в залата зашушукаха, че Galia е намерила точната нова дуетна половинка. Сакис Рувас долетя специално тази вечер, за да гостува на тайния концерт на Galia

Дойде времето и за поредната изненада, когато на сцената се качи ДесиСлава, с която Galia изпълни любимото си парче на Brandy & Monica „The Boy Is Mine”. Хората в залата  останаха прехласнати от неподозираното съзвучие между гласовете на двете диви и побързаха да реагират с бурни аплодисменти

В края на концерта Galia напомни на всички, че не е забравила за миналото си с Миро и му посвети специално „medley” в което с нежни акорди преливаха фрагменти от  „Минаваш през мен” и „Колко ми липсваш”. Куплети от двете песни се редуваха един след друг, в изцяло нов и вълнуващ аранжимент. Това беше и най-емоционалният момент от вечерта – Galia едва скриваше чувствата, които осезаемо наситиха мелодичния и глас и направиха тази вечер наистина незабравима .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !