80 мадами се натискали на Mr King

27.02.2010 09:00 | Видян 11601 пъти | Гласували 1

80 мадами се натискали на Mr King

Над 80 момичета от всякакви националности и раси са се борили за участие в новия клип на Mr King, който вече се върти по тв Планета. Само на 4 от тях обаче щастието се усмихна. Лично Коцето избрал девойките, така че да отговарят на интернационалните му представи за секси мадами. За това неслучайно в страстни танци в клипа на Mr King се вихрят мулатка, азиатка, французойка и разбира се българка в лицето на известна наша Мис България Вселена.
Хитът определено повдига градуса на настроението, което се дължи и на виртуоза в продуцирането – Александър Моллов, за който знаем, че това бе първото му вдъхновение в бранша на поп-фолка.
Като истински коцкар Коцето бройка не само екзотични чужденки, но и нашенки в лицето на момичетата от балет M Dance, които също участват в клипа.
Между другото гореспоменатите четири мадами, избрани от фолк звездата, спретнали истински купон по време на снимките. Марковото уиски и пурите били само част от екстрите. Всички красавици се напъхали в джакузито, което Коцето неотдавна си поръчал и решил да го изпробва в снимачното студио с тях. С маниер на Mr King Коцето им предложил да му танцуват полуголи. Те не само не отказали, но и били особено вдъхновени от идеята. Какво е станало след това, не се знае, защото за целият този ВИП купон кадрите на клипа мълчат.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !