Черил ще си маха татуировката "Г-жа Коул"

26.02.2010 14:40 | Видян 6310 пъти

Черил ще си маха татуировката

Черил Коул горчиво съжалява, че навремето си е татуирала на врата надписа "Г-жа Коул". Сега тя е твърдо решена да го премахне от сексапилното си тяло и в най-кратки срокове ще се подложи на лазерно отстраняване на мастилената рисунка.
Певицата от "Гърлс Алауд" се похвали с нея през ноември 2007 година по време на партито за 26-ия рожден ден на колежката й Кимбърли Уолш в лондонски нощен клуб. Сега обаче Черил се кани да се бръкне с 2000 паунда, за да премахне татуировката в топклиника в Лос Анджелис. Болезнената процедура протича в 10 сеанса и тя ще трябва да чака до шест седмици между отделните посещения.

"Черил знае, че ще боли много, но не иска татуировката да й напомня за бившия й. Тя ще започне процедурата веднага щом намери пролука в натоварената си програма", довери запознат източник пред "Дейли Стар".

От звукозаписната компания на Черил пък съобщиха за изданието, че певицата обмисля да преиздаде хитовия си дебютен солов албум под своето моминско име. Сега тройноплатиненият диск се казва 3 Words (в превод: "Три думи"), но тя се чуди дали да не го пусне на пазара като "Черил Туиди". „Ако албумът бъде преиздаден по-късно тази година, това ще бъде идеалният момент тя да го направи", заяви източник от музикалната индустрия.

Източник: Sportal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !