Виктор Калев като Лили Иванова

22.02.2010 11:20 | Видян 8629 пъти

Виктор Калев като Лили Иванова

На 24 февруари, The Cotton Club ще се превърне в истинска театрална сцена, на която ще изгрее един от водещите български комедийни актьори, имитаторът на известни родни личности - Виктор Калев! Звездата от „Шоуто на Слави” ще бъде гост на луксозното заведение в “Нощта на актьора”, посветена на нейно величество комедията. Две седмици по-рано, на същата сцена се изяви колегата му от телевизионния екран Краси Радков, който взриви от емоции и смях стотиците гости.

Тази сряда веселието продължава, а смеха отново ще ви залива отвсякъде. Неповторимият актьор Виктор Калев ще пренесе някои от най-популярните си образи в The Cotton Club. Сред тях ще видим гениалните превъплъщения на комика в родни политици и звезди от шоубизнеса - Володя Стоянов, Милко Калайджиев, Галка Малка Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски и др. Виктор Калев ще ви омае и с музикалните си изпълнения, някои от тях в любимия му и най-подхождащ му образ на Лили Иванова. Кольо Фичката, Рънърса, Гугутка Заспалова, Деса Поетеса и др. са само част от уникалните роли, в които Виктор редовно влиза в изявите си на телевизионния екран. Срещнете се с тях на живо само тази сряда, ако дойдете в The Cotton Club в нощта, посветена на героя на скечовете!
На 24 февруари, в The Cotton Club, ще гостуват още вокалистите на “Ку-ку бенд” Нели Петкова и Борис Солтарийски, които ще изпълнят най-големите си хитове, създадени от Евгени Димитров-Маестрото, Годжи, Гъмзата и компания. Спиращите дъха момичета от балет “Магаданс” ще подържат висок градуса на настроението до зори. Можете да резервирате своето място на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg , или на телефон 0888 71 04 71. Начало 23:30 ч.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !