Камелия провокира в “Как да те забравя”

17.02.2010 14:40 | Видян 12537 пъти | Гласували 1

Камелия провокира в “Как да те забравя”

В ефира на телевизия “Планета” с голям успех се излъчва най-новия видеоклип на Камелия, “Как да те забравя”. Както винаги ефектната певица не изневери на себе си и отново провокира въображението на феновете. Във видеото Камелия сменя три коренно различни визии, като остана вярна на стила си и показа оригинален поглед.
Само дни остават до Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, които ще бъдат връчени в Зала 1 на НДК. Камелия е номинирана в три категории – “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип”, “Видеоклип” и “Певица на годината”, пише planeta.tv.
Миналата година нейното видео “Фалшива кожа” с режисьор Николай Нанков, бе отличено с приза “Видеоклип на 2008″. След пет години мълчание и обещания за издаване на нов албум, най-сетне Камелия ще зарадва своите фенове с “Проект 13″. Името на албума е нарочно избрано от певицата, за да отбележи нейните 13 години в музикална компания “Пайнер”. “Проект 13″ ще включва 4 диска – 13 нови парчета, 13 познати и обичани балади, 13 по-бързи, доказали се във времето хита и 13 любими клипа.

Снимка: planeta.tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !