Румънеца и Енчев искат 2 000 лв. за прическите си

09.02.2010 15:15 | Видян 9105 пъти

Румънеца и Енчев искат 2 000 лв. за прическите си

Провокативните рапъри откриха лесен и атрактивен начин да се борят с икономическата  криза. Известните с нестандартните си прически хип-хопъри ще отдадат под наем главите си на голяма столична компания. Срещу 2 000 лв. на седмица, фирмата ще използва „рекламната площ” върху главите на Румънеца и Енчев за да постави своето лого.
Предложението дошло от страна на компанията, чийто управител присъствал на Караоке парти на Румънеца и Енчев в столичен клуб. Впечатлен от прическите на рапърите, още на следващия ден бизнесменът се обадил в офиса на Селект Мюзик Медиа и директно отправил своята оферта. 
Фирмата поискала шестмесечен ексклузивен договор за ходещата реклама, която е на път да се превърне в хит на пазара според специалистите. Идеята за мобилния билборд първоначално допаднала на рапърите, но те все още обмислят предложението.
„Ще сключваме едномесечни договори с опция за автоматично продължение, тъй като половин година е пракаленио дълъг период” – бе категоричен идеологът на новата услуга Енчев.
„Обмисляме и вариант за други нестандартни форми на реклама – например временни татуировки” – допълни Румънеца.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !