Вероника: "Не спирам да пея!"

09.02.2010 09:20 | Видян 6548 пъти

Вероника:

През последните няколко дни някои от т.нар. "клюкарски, жълти" сайтове пуснаха в интернет пространството "новина" за това, че Вероника прекратява музикалната си кариера. Във въпросните сайтове със съмнителни качества се твърди, че изпълнителката прекратява кариерата си, заради промените и проблемите в бранша напоследък. Статията споменава още за "изгонването" на певицата от "Пайнер", като причината за евентуален срив в кариерата й, какъвто разбира се, липсва.
Другата фалшива новина, която се появи е , че Вероника е бременна и това е причината за оттеглянето й от сцената.
Екипа на www.veronikamusic.eu потърси певицата за повече информация около така наречената "новина", информираха те.
Ето какво ни сподели Вероника:  "Преди малко ми казаха за поредната глупост, която може да се роди единствено в подобен жълт сайт! Никога не съм давала интервю с подобна насоченост и такива думи не са излезли от мен! Вие сте интелигентни хора и съм сигурна, че не бихте повярвали на болните мозъци на авторите на подобни сайтове! Нито съм изгонена от Пайнер, нито пък спирам да пея!"
По повод "новината за бременността", Вероника отговори: "Не, и това не е вярно! Когато бъде факт, бих го казала лично. Това е причина за радост и не е нещо, което не бих споделила с всички. Но засега не съм бременна. Някои хора явно доста са се потрудили да ми направят безплатен ПР! "Неприятен факт е, че напоследък разпространяването на  лъжливи интервюта и "новини"  в Интернет пространството се среща все по-често и по отношение и на други изпълнители.
В момента Вероника е пълна с нови сили и готова за работа. Можем да ви зарадваме с новината, че Вероника ще вземе участие на предстоящите Годишни музикални награди на "ФЕН ТВ", а съвсем скоро се очаква да разберем и в коя категория певицата ще се бори за приз.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !