Доктора:Даяна ме отряза заради Доди

05.03.2008 09:18 | Видян 9417 пъти | Гласували 2

Доктора:Даяна ме отряза заради Доди

Нови подробности от личния живот на трагично загиналата принцеса на Уелс, лейди Даяна, станаха известни в хода на продължаващото разследване.

Сърдечният хирург, когото според мълвата принцеса Даяна наричала любовта на живота си, направи шокиращо разкритие. Даяна, а не той, прекратила връзката им, писа Hello.

В изявление, прочетено в съда, бе опровергана теорията, чe раздялата на лейди Даяна и сърдечния хирург е подиктувана от желанието на доктора да продължи професионалната си кариера в анонимност.

Хаснат Хан споделя, че принцеса Даяна се е разделила с него малко след завръщането си от почивка със семейството на Доди Файед. Мисля, че Даяна най-сетне осъзна, че той (Доди) може да й даде всичко онова, което аз не мога, пише в изявлението си докторът. Той имаше много пари и можеше да й даде необходимата сигурност и защита. Даяна избра Доди, за да я пази.

Хаснат добавя, че принцесата искала да бъде с човек, който би се радвал да ги виждат заедно на публични места и точно това е можела да си позволи с Доди.

Любовната афера на хирурга и прелестната принцеса започна през 1995 г., след като Даяна прие поканата да присъства на обяд в дома на роднина на доктора. След тази среща, нашето приятелство се превърна в сериозна връзка. Имахме нормални сексуални взаимотношения, признава още Хаснат.

Освен с красотата и добротата си, Даяна е известна и с положителното си отношение към живота. Приживе принцесата радваше околните със своята непринуденост. При пътуване до кръчма в Кенсингтън, Даяна помолила да й бъде позволено тя да поръча питиетата на бара, тъй като никога до тогава не го била правила.

По време на 2 годишната си връзка, Даяна и Хаснат обсъждали възможността за брак. Принцесата дори споделила желанието си да има бебче - момиченце. Емоционално тя се чувстваше много млада, пише Хаснат. Тя искаше съпругът й да се грижи за нея, да е до нея, да има нормална връзка с него.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !