Ивана се зае с благотворителност

22.12.2009 15:45 | Видян 6566 пъти | Гласували 1

Ивана се зае с благотворителност

Ивана отново е съпричастна с благотворителната вълна, завладяла България и Света по Коледа, съобщи planeta.tv. Любимата певица на народа реши да зарадва децата без родители и възрастните хора от социалните домове в Пловдив със самостоятелен благотворителен концерт. На 22 декември в залата на Драматичен театър “Никола Масалитинов”. Мегазвездата на телевизия “Планета” ще изпее най-хубавите си песни и с тях ще стопли сърцата на децата. “Сто живота”, “Седем дни”, “Не ме боли”, “Последна чаша”, “Аз съм с теб”, “Миг като вечност” ще бъдат само част от песните, които певицата е избрала да представи в своя Коледен концерт.
“Сърцето ми е отворено за децата и това не е тайна за никого, споделя Ивана. – Отдавна мислих как да зарадвам хората, които нямат близки в дните на Коледа, защото Коледа е най-светлия празник в живота, в който всеки трябва да получи топлина и радост. Избрах да ги зарадвам с моите песни, защото това мога най-добре. Отидох при кмета Славчо Атанасов с идеята за мой  Коледен благотворителен концерт и се радвам, че той ме подкрепи.”
Освен своите най-стилни балади и хитови песни, Ивана ще представи и най-купонджийските си парчета, защото на празник трябва да се веселим. Заедно с нея на сцената в Пловдив ще излязат и хората, които непрекъснато я следват – Стояна и Румен. “Тримата ще дадем всичко от себе си, за да направим децата на Пловдив щастливи, не крие желанието си и Стояна. – Знам, че на Коледа стават чудеса, вярвам в това и ще се радвам ако и нашето малко чудо – този концерт помогне на всички да усетят топлината на празника в душите си.” Освен своите песни, Ивана е подготвила и много подаръци за децата, които ще дойдат на нейния благотворителен концерт. Нови календари за 2010 година, плакати, картички певицата ще раздава щедро заедно с лични автографи за всеки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !