Теодора се закачи за Джордан

21.12.2009 09:00 | Видян 9498 пъти | Гласували 2

Теодора се закачи за Джордан

Теодора бе на участие заедно с колегата си Джордан  в столичния клуб „Версай”. Точно, когато дошъл редът на примата на DIAPASON RECORDS да се включи в партито, обаче лек инцидент забавил излизането и на сцената.
Случило се така, че фигуралният чорапогащник на певицата с най-сини очи в попфолка се закачил в страничния цип на дънките на колегата й Джордан. Чувайки, че я обявяват тя се опитала да се изправи, но така и не успяла да помръдне. Двамата така се били „закачили” един за друг, че нямало как да се движат. В този момент осветлението било загасено, за да повиши напрежението от появата на изпълнителката на „Ваш’та маса” и „Клюката позната”, така че и двамата не могли да се справят с възникналия проблем.
В непосредствена близост бил озвучителят на певицата, който се сетил, че има нещо нередно и се  притекъл на помощ. След няколко опита успял да „разкачи” Теодора и Джордан.
„Беше много забавно. След случката се смяхме поне пет минути преди да изляза на сцената. Трудно се овладях, за да изляза да пея”, сподели гласовитата бургазлийка. „Често журналните ме питат за гаф на сцената. Е, сега вече ще има какво да разказвам. ”, допълва с усмивка тя.
„Понеже беше тъмно, аз изобщо не разбрах какво се случва. Само усетих, че някой почна да ме дърпа за страничния цип. Тъкмо се канех да попитам какво става и се появи озвучителят на Теодора, който взе да помага с откачането на чорапогащника й. Беше много смешно.”, сподели Джордан.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !