Теодора пя благотворително за децата от дома в Калофер

16.12.2009 16:00 | Видян 6990 пъти

Теодора пя благотворително за децата от дома в Калофер

Вчера, 15 декември Теодора се включи в благотворителен концерт в Университета за национално и световно стопанство, който бе част от стартиралия през октомври 2008 проект „Аз помогнах!”  Инициативата, организирана от Студентския съвет, има за цел да подпомага финансово Дома за деца, лишени от родителски грижи „Даскал Ботю” в град Калофер.

Примата на DIAPASON RECORDS на драго сърце прие поканата да стане част от благородната кампания. „Винаги бих откликнала и бих се включила в подобни инициативи. Това е начин да зарадваме тези дечица, към които животът е бил толкова несправедлив. Особено в навечерието на тези прекрасни празници – Коледа и Нова година, е прекрасно да почувстват, че някой мисли за тях. Искрено се надявам, че аз, както и всички колеги, които взеха участие в концерта, сме допринесли за това да се съберат повече средства и с тях да помогнем на децата от дома в Калофер да изпитат поне малко щастие.”, сподели развълнувана Теодора броени минути след слизането си от сцената.

В аула „Максима” на УНСС топзвездата на DIAPASON RECORDS изпълни три свои хита на живо – „Смешна цена”, „Изневерявам ти” и „Адреналин”. Залата се оказа пълна с почитатели на синеоката красавица, които през цялото време я подкрепяха с аплодисменти и пееха заедно с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !