Тони Стораро посреща Коледа в The Cotton Club

14.12.2009 10:40 | Видян 6813 пъти

Тони Стораро посреща Коледа в The Cotton Club

Задават се най-големите празници, а с това и най-щурите купони в София! Едно е мястото обаче, където нощния живот винаги кипи, а страстите са нажежени до червено - нашумелия The Cotton Club в Студентски град. Домакините от популярното заведение организират седемдневна коледна фиеста за всички столични купонджии, която започва още на 14.12, с коледно парти на Техническия университет. На следващата вечер, 15.12, засуканите студентки отново ще са в центъра на купона, когато УНСС организира специално афтърпарти в The Cotton Club, под надслов “Аз помогнах”. Това е мотото и на коледния благотворителен концерт, организиран от учебното заведение, в помощ на децата лишени от родителски грижи от училище “Даскал Ботьо” в град Калофер. Той ще се проведе няколко часа по-рано в аулата на УНСС.

Сряда е нощта на звездите! На 16 декември, The Cotton Club и радио Романтика организират уникално коледно парти Авантюра. Атракцията на вечерта безспорно ще бъде участието на човекът-глас Тони Стораро, който ще връчи някои от големите награди на радиото - романтична вечеря за двама в елитния столичен ресторант „Той и Тя”, придружени от личен шофьор и лимузина на Мобилмания, както и уикенд за двама авантюристи в популярен курорт в България. За доброто настроение ще се погрижат и най-атрактивните снежанки тази зима –шоу Dangers. Сред специалните гости ще е и новото лице на радио Романтика, както и най-красивият „Ангел” от второто действие на „Новата Авантюра”- Ина. Дамите ще имат възможност да разкрасят празниците с козметика, предоставена от генералния спонсор на събитието – козметика Classics. Всичко това ще бъде гарнирано с приказна коледна украса, забавни игри, празнично настроение и много любов.

Веднага след коледната среща с Тони Стораро, на 17.12 (четвъртък), The Cotton Club кани всички фенове на балканската музика на “Коледно Балканско парти”. Веселбата ще започне в 22:30ч., и ще предложи горещи коледни промоции за всички клиенти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !