Миро забавлява звездите

08.12.2009 14:00 | Видян 6681 пъти

Миро забавлява звездите

С грандиозно парти в клуб Mascara MAD TV отпразнува третия си рожден ден снощи. Купонът бе уважен от цяла плеяда звезди от българската поп и рок музика, на които MAD е любимата музикална телевизия. За настроението на гостите се погрижи Миро, който беше специалният гост на вечерта.

Графа, Любо, Galia, Денис от Ахат, Калин Вельов, Дидо от D2 и Йоана от Deep Zone са само малка част от имената на българските изпълнители и музиканти, които дойдоха в клуб Mascara, за да поздравят MAD за рождения ден. Сред гостите бяха също и Жоро Янев, Камелия Тодорова с дъщеря си Рейчъл Роу, Кнас, Red One, Енчев, Алекс Раева, Миро Гечев и много други. MAD TV си остава една от малкото медии в България, които активно подкрепят българската музика – не само в ефира си, но и с множеството музикални събития, които организира.

Градусът на настроението в препълнения столичен клуб достигна връхната си точка в момента, когато Миро излезе на сцената в Mascara и символично духна свещичките от трите огромни торти, направени специално с логото на телевизията. В същото време зазвучаха и първите акорди на най-големия български хит за изминалата година „Губя контрол, когато”. Последва мини-концерт на звездата, в който един след друг се заредиха най-големите му хитове: „В едно огледало”, „Август е септември”, най-новата балада „Убиваме с любов” и любимата класика от периода с КариZма „Yurudum” – само че този път в изпълнение единствено на Миро, докато Galia го наблюдаваше с любов от първия ред. Миро не пропусна да благодари на MAD и да пожелае още много рождени дни и още по-добри партита за тях!
Купонът продължи до късно с бурни танци и много настроение. От MAD се заканиха следващата година партито да е още по-грандиозно!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !