Камелия: Делим с шефовете

01.12.2009 10:15 | Видян 8014 пъти

Камелия: Делим с шефовете

Фолк изпълнителите бодро рапортуват, че редовно плащат данъци. Големите хонорари пък всъщност не са чак толкова баснословни, тъй като процент от пачките отива във фирмите, в които работят фолкаджиите, пише в. "Стандарт".

"Като се казва, че хонорарът на един изпълнител е 6 бона, не си мислете, че той взима всички пари. Част от тях отиват за фирмите, в които работим", обясни пред "Стандарт" Камелия. Фолк дивата е категорична, че и популярните хора като нея трябва да бъдат проверявани, тъй като те са граждани на страната. "Ние не сме с привилегии и ние като другите хора не трябва да крием пари. Аз редовно плащам", отсече Камелия.

Колежката й Рени признава, че също е изрядна към държавата. "Дори се осигурявам на най-високата сума, тъй като получавам майчински", откровена бе Рени, която има две деца.
И Емилия показва завидни финансови познания. "През март винаги попълвам декларация. Преди две-три години имах персонална проверка, при която се оказа, че съм изрядна. Всъщност това, което правят данъчните, е за наше добро", категорична бе фолк изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Камила Кабейо разби iTunes чартовете...

Денонощие след излизането си дебютният солов проект на...

Илдико Енеди ще оглави журито на СФФ

Унгарската режисьорка Илдико Енеди ще оглави панела на...

Няма коментари към тази новина !