Теодора и Тони Стораро – сред 25-те най-успели в бранша

23.11.2009 17:30 | Видян 7321 пъти

Теодора и Тони Стораро – сред 25-те най-успели в бранша

Талантливата певица Теодора и Човекът-глас Тони Стораро са двамата изпълнители на музикална компания DIAPASON RECORDS, които намериха място в книгата  „Фолк мусака” (25 рецепти за пътя към успеха), чиито автори са Гергана Маринова и Нина Норд.

Авторките аргументират избора на заглавието с това, че мусаката е сред любимите ястия на българите, както и попфолкът. Добре приготвеното ястие носи също толкова голямо удоволствие, колкото и хубаво направената песен. Ето защо създателките на интересното четиво са подбрали 25 от звезди в родния попфолк в тази своеобразна класация на най-успелите.

На примата на DIAPASON RECORDS и Големият Тони са отредени по няколко страници, в които се разкриват слабо познати моменти от тяхното детство, подробности за първите им стъпки на музикалната сцена и още куп любопитни факти. Представянето е придружено с атрактивни фотоси на артистите.
Гергана Маринова и Нина Норд определят чаровната Теодора като певицата с най-запомнящите се очи в цялата фолкгилдия. Освен това изпълнителката на „Ваш’та маса” е наречена още пряма, мила и естествена жена, която приема всичко като дар от  Бога и не забравя откъде е тръгнала. Готова е да отстоява убежденията си, да преследва мечтите си и да покорява с усмивка, пишат още авторките.

Авторките изказват своето възхищение от Тони Стораро и най-вече от неговия кадифен глас и тембър, който нашепва за любов и още нещо. Платил е солидна цена за успеха си и затова сега цени всяко признание, четем на страниците на книгата. Изпълнителят на хита „Седем пъти” е охарактеризиран от писателките като земен, естествен и добронамерен човек. Той отстоява своите позиции, но не обича да се задържа в светлината на прожекторите, пишат още те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !