Боби Турбото и Симона Пейчева най-добри във VIP Dance

17.11.2009 16:45 | Видян 6649 пъти

Боби Турбото и Симона Пейчева най-добри във VIP Dance

Журито на VIP Dance отсъди максимален брой точки само на две от звездите, излезли на танцувалната арена един срещу друг със солови изпълнения. С лунната походка, запазена марка на Краля на попа, Боби Турбото бе определен като най-добър танцьор при мъжете. Перфектното изпълнение на танго на гимнастичката Симона Пейчева грабна признанието на журито, което я оцени с 30 точки.

„Аз също мога да правя шпагати", закани се Райна във видео визитката преди изпълнението си по адрес на Симона. И го изпълни, впечатлявайки журито с избора на „нетрадиционен танц" за нейното амплоа, а именно хип-хоп, пише dariknews.bg. Тя бе единствената участничка, която сподели, че често не е била съгласна с отбора си за хореографиите, които изпълняват и е доволна от трудната задача да танцува сама на сцената. Въпреки това, с 1 точка по-малко тя отстъпи титлата за най-добра танцьорка при жените на Симона.

„Ако двата отбора се срещнат на финал, ще хвърчат искри, пера и ще стане страшно шоу", беше коментарът на Крум преди общото им изпълнение на индийски танц. За момент двата преки конкуренти трябваше да заровят томахавките и да се превърнат в един тим за общия си танц.

Именно това са и двата отбора, които се класираха за полуфиналите във VIP Dance. Контемпорарито на Фери и преобразяването на Крум в лъв, свирещ на флейта, за което Нешка Робева отсече „играеше като разглезено пуделче", спасиха от елиминации двата отбора.

Соловите изпълнения предизвикаха истинско разногласие в оценките на журито. Като кулминацията бе пантонима на Ники Сотиров, на която Галена вдигна четворка с коментара „страхотен етюд, но очаквах и да изтанцувах нещо". На другата крайност бе Нешка Робева. Тя определи неговото контемпорари като „най-добрия танц през целия VIP Dance" и допълни, че ако нашата публика гледаше повече денс театър, а не чалга, щеше да го разбере и изключително да го хареса. По късно, обаче тя се извини за острите си реплики към публиката, виждайки бурните аплодисменти за контемпорарито на Фери.

Единодушни бяха и двете за изпълнението на Анелия Раленкова. „Ани загуби, защото се подаде на сантимента", каза „желязната лейди" в журито. След танца Анелия сподели, че е избрала болерото, защото това е било най-силнотой и последното съчетание преди да се раздели с художествената гимнастика преди 25 години.

„Жените изглеждат по-амбициозни, но мъжете се оказаха по-добрите танцьори", обобщи Галена след соловите изпълнения на звездите във VIP Dance. „Към женския танц ние имаме повече изисквания", допълни Нешка Робева и това го показаха оценките на журито.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деси Цонева залага по мачове

Деси Цонева залага на мачове от световното първенство в...

Луиза Григорова плаче за роля

Луиза Григорова плакала като дете за роля в...

Няма коментари към тази новина !