Алекс Раева се отказва от лукса

17.11.2009 09:15 | Видян 10088 пъти | Гласували 1

Алекс Раева се отказва от лукса

"Аз съм минала през лукса, той е бил част от живота ми, но мисля, че няма да се върна към него. Сега вече съм на вълна дайвинг и екстремни спортове, и това е лукс за мен. За мен сега е лукс някоя колибка и хубаво място за гмуркане или някоя страхотна писта" - сподели Алекс Раева в интервю за board.bg.

Певицата се запали по екстремните спортове, а сега се качи и на маунтинборд - хибрид на сноуборда и скейтборда, с който може да се спускате по камъни, пясък, трева и да скачате от трамплин, съобщи сайтът.

"В момента съм в период, в който се запознавам с много свободомислещи и позитивни хора. Това ми се случва след един не особено добър период за мен, след който може би трябваше да се затворя в себе си, бях се самовглъбила. Но това роди един нов човек – много по-див и жизнен, сега искам да грабя с пълни шепи от живота" - споделя тя.

Алекс Раева се качва на ски още 4-годишна. Любими и до момента са й скоростните спускания. "Аз съм скиор и никога не съм се качвала на сноуборд, но маунтинборда много ми хареса и явно това ще е новата ми страст. Особено пък след като се стопи снега".

Другото й хоби е дайвингът. "Много емоционален спорт за мен и много ме допълва, защото аз самата съм много емоционална и търся това в спорта" - казва тя. Певицата се е гмуркала, обиколила Турция, Кения и Мозамбик с бивши военни водолази. "С тях видяхме един страхотен подводен островен свят. Видяхме акули, делфини... Оказа се, че с делфините имаме много силна връзка" - смее се Алекс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !