GALIA става посланик на добра воля за И АЗ МОГА

16.11.2009 14:45 | Видян 6193 пъти

GALIA става посланик на добра воля за И АЗ МОГА

Обединяването на общите усилия между Galia и I Can Too, в подкрепа на децата с увреждания у нас, ще се отбележи с акустичен концерт в клуб Chervilo на 19 ноември (четвъртък) от 23:30 ч. Средствата от събитието, ще бъдат предоставени за подпомагане изграждането на Центъра за деца с аутизъм, който фондация И АЗ МОГА създава в Пловдив.

Популярната изпълнителка, ще излезе на сцената със своята клубна формация, с която предизвика бурни овации  на своя MAD Secret Concert тази пролет - Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (барабани) и Борис Таслев (бас). Формацията ще зарадва публиката с нетрадиционни аранжименти и интерпретации в стил neo-soul, lounge и house, с елементи на някои от джаз класиките. 

Galia е почетен посланик на младежките програми на Фонда за население на ООН (UNFPA) и носител на награда Посланик на годината 2007 и 2009, в рамките на международната организация, базирана в New York.

Сътрудничеството на Galia с I Can Too е и първа стъпка към присъединяването на фондацията към международните партньори на Y-PEER/ UNFPA, чийто почетен представител е изпълнителката.
Сред тях са MTV Staying Alive, Designers Against AIDS, Fashion Against AIDS, Dance4Life, Българския Червен Кръст и мн.др.

Galia и I Can Too предприемат съвместно една голяма крачка към по-глобалното обединяване на усилията и влиянието на неправителствените организации с идеална цел в разрешаването на социалните и здравни проблеми на децата в България.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !