Тити Папазов става ководещ на Азис

04.11.2009 15:15 | Видян 7922 пъти

Тити Папазов става ководещ на Азис

През месец ноември „Вечерното шоу на Азис” стартира уъркшоп, в рамките на който популярни личности ще изпробват таланта си да партнират на Васко като ко-водещи. Всеки ВИП водещ сам ще избира темите и гостите в предаването. Първи своите умения ще тества баскетболният треньор Тити Папазов. Тити вече дебютира като водещ на „Пирамида”, а сега  ще се пробва по темите за пристрастяването към хазарта и проблема с бездомните кучета. Емоционалният спортист ще сподели, че самият той е печелил много от комар и е бил от двете страни на играта. Обиколил е всички големи казина по света и е на мнение, че влечението към хазарта е опасна страст, която може да доведе човек до дъното. Тити ще разкаже за едно свое приключени в Лас Вегас, където навръх Нова година проиграва всичките си пари.

Клиничният психолог д-р Галя Касабова, която е близка приятелка на Тити, ще разкрие най-новите методи за лечение и работа с хора, пристрастени към хазарта. Оказва се, че според статистиката  у нас близо 12 хил. души са с диагноза патологично комарджийство. Най-стряскащото при подобна зависимост е, че човек в състояние на пълно съзнание унищожително разбива психиката си, застрашавайки психичното здраве и на най-близките си хората.  „Проблемът е, че пристрастеният осакатява не само собствения си живот, а и живота на всички около себе си. В крайна сметка зад патологичното комарджийство стои много болка”, ще обясни д-р Касабова.

Втората тема, която Тити Папазов ще дискутира със своите гости природо защитници, е проблемът с бездомните кучета и намирането на градивни и хуманни решения за преодоляването му.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък в 22:15 часа в ефира на PRO.BG.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !