Миглена Ангелова събрала Иван и Вихра

30.10.2009 18:00 | Видян 12884 пъти

Миглена Ангелова събрала Иван и Вихра

Иван и Вихра разказаха в интервю за в. Стандарт, че водещата на "Искрено и лично" е изиграла важна роля двамата да се съберат.

"За пръв път се видяхме при Драго в "Чай". Двамата дойдоха и направиха репортаж, а аз бях репортер. Това се случи през 2000-ата. Тогава не се запознахме официално. По-късно, когато работех в "Добро утро", единият от колегите ми беше приятел с тях и ме помоли да отида в предаването им "Междинна станция", което се излъчваше по ТВ Ден. Беше смешно. Този мой колега продължи да ме кани с тях по купони, но аз съм си домошарка и затова винаги отказвах. Когато започнах като редактор в "Искрено и лично", те се появиха със "Сблъсък" и вече мърдане нямаше. Иван каза на Миглена Ангелова, че отдавна ме харесва и тя повлия да му обърна по-специално внимание. До този момент нямах никакъв интерес. Така започна всичко. Това е случката, за която винаги ще й бъда благодарна", спомня си нежната половинка на Иван.

Иван едва оживял, когато се родила дъщеря им. "Ава се роди в 9 сутринта, а аз до 10 часа вече бях мъртвопиян. На следващия ден припаднах", спомня си той. "Беше голям майтап - аз бях след реанимация, детето ни на един ден. Той дойде да го види след пиянската нощ. Изведнъж му стана лошо, от порите му започнаха да излизат вадички и колабира. При което всички лекари започнаха да се грижат за него, пък ние с бебето останахме на заден план", допълва Вихра и прощава всички щуротии на любимия си. Сега вкъщи командва Ава, никой не готви, а за чистенето си имат помощничка, която ги спасява от задължения и караници.

"Много отдавна искаме да се оженим, но все нямаме време. Имам най-красивия годежен пръстен на света. Получих го като изненада за рождения си ден на 22 май. Кой казва, че днешните мъже не са романтични?", коментира Вихра и се надява скоро да сложат и халки. Няма определена дата за щастливото събитие, но най-вероятно това ще стане през идващото лято на морето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !