Вероника записа "Приемам комплименти"

27.10.2009 12:00 | Видян 7500 пъти | Гласували 3

Вероника записа

На 24 Октомври, Вероника влезе в студио за да запише най-новият си сингъл "Приемам комплименти". Парчето е динамично и носи настроение, а певицата се надява то да бъде още по-добре прието от "Дръжте крадеца". Текстът е дело на Тина Денчева, а аранжиментът на Наско Петров, музика - Флори Мумайези.

В началото на месец ноември изпълнителката ще заснеме клип към песента "Приемам комплименти", като това ще бъде третото й видео в музикална компания "Диапазон Рекърдс". Вероника вече е замислила концепцията на видеото, като този път ще изненада с нещо в свой стил. Изпълнителката на "Лош навик" все още се колебае за мястото на снимките, но най-вероятно ще избере между снимачни площадки в София или Пловдив. Както винаги до сега парчето ще стартира премиерно с видеоклипа към него. Очаквайте още подробости около видеото на песента "Приемам комплименти" съвсем скоро, само и единствено на www.veronikamusic.eu !

Тази седмица съвместно с Ерик и Румина, Вероника ще вземе участие и в Националното Клубно Турне на ФЕН ТВ във Варна, Добрич и Габрово.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !