Dillan снима клип на рождения си ден

16.10.2009 13:20 | Видян 4514 пъти | Гласували 1

Dillan снима клип на рождения си ден

Само преди седмица Dillan отпразнува своя 24-ти рожден ден. Но вместо да купонясва с приятели, младият талант снима клип към новата си песен – „Голямото сърце”.

Песента е по музика на Вангелис Тундас, аранжимент – Йовко Петров, а закачливият текст е дело на Дони Василева.

Видеото се засне на покрива на една от най-високите сгради в София. Dillan си партнира с две манекенки от S line models, като всички кадри са на метри височина. Именно високото замалко да изиграе лоша шега на изпълнителя и едно от момичетата. На най-горещата сцена двамата толкова се улисали, че се наложило режисьорът да се разкрещи, за да не паднат от покрива. За щастие се разминало без инцидент.

Dillan разказа, че за разлика от снимките на първия си клип, този път не е бил чак толкова притеснен, за което го предразположили и хората от екипа. След края на работния процес певецът почерпил всички за свое здраве, а по-късно вечерта празнувал подобаващо с близки и приятели.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, грим – Аделина, стайлинг – Данчо Христов, коса – Мими. Изпълнителят сменя няколко визии, отговарящи на стила на героя в парчето – плейбой.

Изненадата с „Голямото сърце” е, че видеото ще има и втори вариант! Той ще включва много еротика и супергорещи сцени, които могат да „нажежат” обстановката дори и в най-студените зимни дни.

Не пропускайте Dillan и „Голямото сърце”! Ексклузивно в ефира на Фен ТВ от понеделник!
 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !