Елеонора Манчева - флирт на висока скорост

15.10.2009 10:30 | Видян 12464 пъти | Гласували 1

Елеонора Манчева - флирт на висока скорост

Елеонора Манчева обича адреналина на високите скорости и определено живее на високи обороти. Една от малките слабости на дамата перфекционист, е тази към мощните коли . Затова и крехката на пръв поглед красавица беше истински щастлива, когато прегърна новото си AUDI 6.

Всеки мъж би завидял на нежността й към мощната машина с характеристики 3000 кубика и 240 конски сили. Вдъхващият респект модел носи изненадващо нежното название facelift и Елеонора искрено се радва на комбинацията, която според нея напълно отговаря на характера й.

„Много хора се изненадват, че крехки създания, от които се очаква да се вълнуват единствено от фейслифтинг, могат да контролират най-мощните сили в живота, но това е факт и аз бих се радвала да съм от жените, които го доказват“, с усмивка коментира Елеонора.

Феновете на автомобилния спорт познават мъжкия й нрав зад волана от не едно off road състезание. На улицата обаче Мисис Вселена 2007 се преобразява и е най-дисциплинираният шофьор. „Не позволявам емоцията да ме победи, защото зная колко фатална може да се окаже и за професионален пилот. Смятам, че на пътя всички трабва да се подчиним на мотото „Шофирай внимателно!“, което е и един от основните призиви на организацията „Мисис България“, коментира Елеонора.

Освен, че обича мощните коли и високите скорости, г-жа Манчева вече е свикнала и с живота си на високи обороти, заради ангажиментите, които постоянно се увеличават. В това се убеди екипът на телевизия „Ринг“, която бе допусната на заснеме един ден от ежедневието й.

Красавицата бързо разбила представите на всички за бавния живот на известните, пълен повече с грижи за собственото им тяло и външен вид, отколкото с истински ангажименти. Изпълненото с напрежение и доста бързане ежедневие на Елеонора Манчева може да конкурира това на всеки амбициозен бизнесмен. Това, което улови камерата, вече се излъчва от телевизия „Ринг“ и всеки, който иска да надникне в звездното ежедневие на това мъжко момиче може да го направи в петък (16 октомври) или неделя (18 октомври) от 15.00 часа, както и в събота (17 октомври) от 12.30 часа или в неделя от 15.00.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !