Галена със собствен палат във Велико Търново

08.10.2009 11:00 | Видян 13682 пъти | Гласували 4

Галена със собствен палат във Велико Търново

22 стаи, фитнес зала, огромна веранда с барбекю, плувен басейн на зелена ливада - така ще изглежда къщата мечта, която вафленият бос Галин Анастасов ще вдигне за любимата си Галена.

Уникалната двуфамилна екокъща, която си е направо царски дворец, ще е с разгъната застроена площ от 1974 квадратни метра и ще бъде построена в кв. Картала във Велико Търново.

Освен 22-те стаи за живеене в сградата ще има и доста допълнителни помещения. Единственият каприз на Галена по отношение на бъдещото жилище бил да има цели стаи за гардероба и обувките й.

Палатът в иберийски стил ще е сред огромен зелен двор с плувен басейн. Той е съобразен изцяло със съвременните концепции за "зелен дом". Материалите за изграждането му ще снижават до минимум разхода на енергия.

Част от захранването ще се осъществява от възобновяеми източници, обясниха запознати с проекта.

Според Галин все още не било изчислено колко точно ще струва палатът, пише Труд.

"Мястото е наше. Това е една мечта, която трябва да осъществим веднага, щом дойдат по-добри времена, защото в тази икономическа криза трудно се реализират подобни мащабни проекти", каза той.

Наскоро от общината в Търново са издали всички строителни разрешителни за имението, в което освен прочутото семейство инвестира и братът на Галин Кристиан Анастасов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !