„Пълна лудница” стартира на 10-ти октомври по btv

06.10.2009 17:30 | Видян 8739 пъти

„Пълна лудница” стартира на 10-ти октомври по btv

Хитовото шоу „Пълна лудница” стартира! Епизод №1 ще видим на 10-ти октомври вече в ефира на bTV и то в прайм тайм – 21:00 часа!

Перлата в короната на новата „Пълна лудница” се нарича ..... „Сакъз”. Първият български „турски” сериал с главни герои любимците на народа Димитър Рачков, Мария Игнатова, Зуека, Вальо Танев,  Румен Угрински, Албена Михова, Силвестър Силвестров и много други прекрасни комедийни актьори. Всички те проговарят на ...турски за  нуждите на филмовата продукция!

В „Сакъз” се преплитат съдбите на двете най-мощни фамилии в Стамбул. Това са семействата на Зуй Паша /Васил Василев - Зуека/ и Угрин Ефенди /Румен Угрински/. Двамата са най-големите производители на сакъз в целия свят.

Освен премиерата на “Сакъз” в пилотното издание на „Пълна лудница” за първи път ще видим и още една пародия на популярен сериал –  „Доктор Фалус”. В тази версия докторът е с много по-голям и чепат... с много по-голям опит и чепат характер, а това гарантира изключително телевизионно напрежение и удоволствие.

Другата голяма новост e пародиен проект, наречен „Топ ченгета”. В ролите на елитни полицаи влизат Рачков, Зуека, Мария Игнатова и Силвестър Силвестров. За тяхното сполучливо превъплъщаване Кремена Халваджиян  и екипът й заели униформи от Националния киноцентър „Бояна”. В процеса на снимки обаче, вдъхновена от Рачков, облечен в униформа и боксерки, ексцентричната Кремена решила, че това е идеалната визия на „топ ченгетата” в „Пълна лудница”.

За това българските зрители ще имат възможността да се „насладят” на стройните крака на Рачков, Зуека и компания. Мъжете със сигурност също ще са доволни, защото Мария Игнатова е облагодетелствана със специален аксесоар нетипичен за ченгетата – дантелени жартиери!

В епизод 1 разбира се присъстват и някои от любимите и наложени вече образи от първия сезон като „завеждащият отделението” водещ Димитър Пачков и вечно почерпените бащи от „Часът на татко”. Пробив ще направят и Подполковник Майор Егаси Костов (Румен Угрински ), както и Ерогена Трайкова (Румен Угрински) и Маргарин Петков  (Силвестър Силвестров) от bTV новините.

Шоуто на „Глобал вижън” се излъчва всяка събота от 21:00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !