Милен и Зара продължават във VIP Dance

05.10.2009 13:20 | Видян 7416 пъти | Гласували 1

Милен и Зара продължават във VIP Dance

ТВ водещият Милен Цветков, Зара и бившите професионални танцьори на Сашка Васева и Мон Дьо Лъчо и Дима ще продължат да танцуват във VIP Dance, стана ясно след преки елиминации с отбора на Мира Добрева и Мишо Шамара.

Състезанието стартира с изпълнение на добруджански народен танц от Мира Добрева и Мишо Шамара. Зара и Милен Цветков "отвърнаха на удара" с динамичен шопски танц, след изпълнението на който поведоха убедително в гласуването. Зара изненада приятно публиката и журито с традиционна носия, а Милен Цветков - с пластика и артистизъм. Проф. Юлиан Вучков беше защитник на двойката, но когато взе думата, той направи подробен коментар на цялото шоу. Емил Кошлуков и Иво Танев защитаваха Мира Добрева и Мишо Шамара.

След това с танци се представиха и професионалните танцьори от екипите. Бившите партньори на Сашка Васева и Мон Дьо Дима и Лъчо, които сега танцуват с Милен и Зара, впечатлиха с хип хоп, а Лили и Гош - с MTV танц.

"Мира Добрева е много красива жена и стои чудесно на екран, но е малко тромавичка за танци" - заяви проф. Юлиан Вучков в паузата. "Ако законът позволяваше, Милен Цветков щеше да се ожени сам за себе си" - контрира Кошлуков. Куик степ на отбора на Милен Цветков и Зара, по време на който ТВ водещият най-сетне проговори (но отново млъкна след изпълнението) и хип хоп на отбора на Мира Добрева и Мишо Шамара реши резултата от състезанието. Милен Цветков и Зара спечелиха зрителското гласуване с 56%.

В журито имаше 5-ти член - големият български изпълнител Васил Найденов. Народна песен изпълни попфолк певицата Райна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !