ABSOLUT VODKA обяви култ към рока

25.09.2009 15:20 | Видян 5981 пъти

ABSOLUT VODKA обяви култ към рока

Кожа, блясък, рок знаменитости, култови рок парчета, тъмни очила и ABSOLUT VODKA доминираха ексклузивното рок парти за посрещането на новата дизайнерска серия ABSOLUT VODKA ROCK EDITION. ABSOLUT VODKA посрещна гостите си облечена в прилепнало кожено яке с метални капси и цип. Автор на рокаджийското облекло е шведското креативно студио Family Business. ABSOLUT ROCK е вдъхновена от независимия и дързък дух на рок музиката. Дизайнерската серия е част от кампанията IN AN ABSOLUT WORLD и пресъздава гледка от Един Абсолютния Свят, където всеки е звезда и е поканен зад кулисите.

По лилавия килим пред Sofia Live Club се разходиха повече от 600 вип гости, сред които бяха и представители на българския рок хайлаф – групите Gravity Co, D-2, Остава, Ахат, Tri-O-Five, Вики от Мастило, Васко Кръпката, Тома и Елена от Music Idol. Всички те посрещнаха ABSOLUT ROCK, която влезe в клуба на чопър Harley Davidson. Рок банда забиваше хитови рок парчета, докато гостите събличаха кожените якета на бутилките.

По време на рок партито за първи път бяха представени в България култовите фотографии на емблематичния рок фотограф и режисьор Дани Клинч. Във фокуса на специално създадената за лансирането на кампанията фото сесия е австралийската рок банда Wolfmother. Всички фотографии са вдъхновени от посланието IN AN ABSOLUT WORLD YOU ROCK*.

Черно-белите фотографии канят зрителите да надникнат в живота зад кулисите. Дани Клинч прекарва няколко дена с бандата в Лос Анжелис и заснема повече от 4 000 кадъра. „Най-приятната част от проекта беше, че ABSOLUT ми възложиха да правя това, което обикновено правя” казва Дани Клинч за работата си по фото сесията и допълва „ABSOLUT VODKA винаги са имали много плодотворни взаимоотношения с творците. За мен беше невероятно, че не бях изправен пред никакви творчески компромиси и ограничения в създаването на тази кампания”.

Дани снима в звукозаписното студио Sunset, документира концерти, улавя моменти от репетиции, запечатва бохемския начин на живот на рок звездите. Дани Клинч продуцира и кратък филм за вдъхновяващото рок приключение. Фото сесията и видеото ще бъдат качени в иновативната виртуална изложба на absolut.com/rockedition, където всеки е поканен да разгледа бляскавия свят на рок звездите.

ABSOLUT ROCK ще достигне до повече от 80 държави, където ще бъдат пуснати около 2,7 милиона бутилки. В България кожената рокендрол бутилка ще бъде в магазинната мрежа от началото на октомври. ABSOLUT ROCK е истинско предизвикателство за колекционерите.  Дизайнерската рок опаковка може да бъде използвана многократно, за разлика от стандартните опаковки, които в повечето случаи се изхвърлят веднага след употреба.

ABSOLUT ROCK е уникален подарък за всички почитатели и представители на рокендрол културата. ABSOLUT подари серия от рок бутилки на българските рок звезди. Специалният подарък извика емоции и спомени за първите им рок преживявания. Димитър Ковачев – Фънки разказа „Бях на 13, свирех на барабани и някъде тогава за първи път чух Deep Purple. Музиката им беше като удар под лъжичката. Казах, че това е моето място и от тогава се занимавам само с рок”. За група „Остава”, освен музика, рокът е още „Свобода и неподправена енергия. Нещото, което вдига адреналина. Рокът е философия, виждане за живота. Той става част от личния ти живот и въздейства върху възприятията ти за света”.

Много пъти ABSOLUT открива вдъхновение в музиката, а новата рок серия ABSOLUT ROCK е начинът да го отпразнува.

ABSOLUT представя първата лимитирана серия от бутилки в нестандартна опаковка през 2005 година. До момента на пазара са пуснати шест серии, а ABSOLUT ROCK е седма поред. Сред тях са: ABSOLUT DISCO, ABSOLUT COLORS, златната ABSOLUT BLING-BLING и миналогодишната - в блестящи червени пайети ABSOLUT MASQUERADE.

В ABSOLUT-ния свят звездата си ти!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !