Преслава в болница

13.02.2008 17:08 | Видян 34589 пъти | Гласували 12

Преслава в болница

Промоцията на новия албум на Преслава - "Не съм ангел!"не се състоя, съобщава списание СЛАВА. Гостите, които бяха поканени в "Син сити" по случай примиерата на новия албум, бяха уведомени, че певицата е болна.

По-късно стана ясно, че фолк звездата внезапно е влязла в болница. Според разследване на СЛАВА това не е ПР-кампания. Агенти под прикритие установиха, че едрогърдата хубавица не само е потърсила медицинска помощ, а се е озовала и в болница.

Възниква въпроса каква е причината. Тук отговорът се свежда до няколко варианта. Вероятността Преслава да е хванала грип или да се е простудила не е маловажна. Но има нещо по-фрапиращо. Наскоро певицата претърпя операция по намалявене на бюста. Дали пък не се е появило някакво усложнение, което да се е оказало достатъчно сериозно, за да бъде отменено събитие каквото е представянето на нов албум. В СЛАВА има и трета хпотеза, според която причината за неразположението на певицата може би е плод на връзката й с Пепи - един от собствениците на "Син сити".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !