Кралски клуб отваря врати в Студентски град

17.09.2009 11:50 | Видян 9111 пъти | Гласували 2

Кралски клуб отваря врати в Студентски град

Фолк клуб Роял ще е новият хит в столицата. Той отваря врати в началото на  октомври в Студентски град. Заведението е най-новото творение на екипа от професионалисти, който стои зад култовия клуб Биад.

Интериорът е напълно различен от всичко, което сме свикнали досега да виждаме. Дизайнът е уникален, а елегантното смесване на стилове създава  неповторима атмосфера, която придава класа и тежест, но и непренуденост и лекота.

Изцяло дизайнерски елементи, допълват обстановката и създават усещането за един  аристократичен дух. Всички мебели са направени по поръчка.  Акцентът е в разкошните полилеи  с кралски мотиви, които  финално завършват микса между ретро стила и най-модерните световни тенденции.

Посетителите на Фолк клуб Роял ги очаква ефектно осветеление , перфектен саунд, европейско качество на обслужаване и високо ниво на сигурност.

Светски анализатори от сега коментират, че бутиковият клуб не само ще се превърне в атракцията на нощна София, но ще постави началото и на едно ново поколение нощни заведения.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !