На какво е способна една обидена жена - в „Цената на истината”

15.09.2009 12:40 | Видян 11208 пъти | Гласували 1

На какво е способна една обидена жена - в „Цената на истината”

Тази седмица в „Цената на истината” ще станем свидетели на какво е способна една обидена жена, когато е засегната и реши да си отмъсти. Мария Иванова е от Варна, на 34 години, козметик по професия. Има син на 16 години, сериозно обвързана с Пламен, с когото живее вече 12 години. В студиото са родителите й, брат й, синът й и приятелят й.

Мария мечтае за дете от мъжа, с когото от години споделя живота си, но по негово настояване е правила няколко аборта. Според нея Пламен не е пожелал деца, за да не лиши от комфорт собствените си и да не ги притеснява. Тя твърди, че мъжът й се държи с нея лошо и я приема като държанка. Преди няколко месеца участничката в предаването научава, че Пламен е купил апартамент на едното си дете и специално е крил от нея повече от година. Освен това мъжът й тенденциозно отлагал да удостовери с документ общата собственост на апартамента, в който живеят. Варненката не приема факта, че Пламен нарочно е премълчал важни събития и подробности от нея, и за да го нарани започва авантюра с 19-годишен младеж от Свищов. За първи път в студиото Мария ще признае пред мъжа си, че му е изневерила и че е влюбена в 16 години по-младия си любовник, който е почти връстник на сина й.
 
Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да разкаже истината за себе си, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !