Морят Милен Цветков във Vip Dance

02.09.2009 14:40 | Видян 5226 пъти

Морят Милен Цветков във Vip Dance

Милен Цветков се оплака, че продуцентите на VIP Dance, новия формат на Нова телевизия, го морят с твърде много тренировки. На пресконференцията за представянето на новото предаване журналистът обвини продуцентите, че са лъжци, подмамили го да участва с обещанието, че няма да има твърде много натоварване. “Двамата с Мира се потим по хиляда пъти на ден, танцуваме по цели по три часа, вече съм свалил 2 кила.” оплака се Цветков.

Други двама сигурни звездни участници са Мира Добрева и Камен Воденичаров. В предаването, което ще стартира на 7 септември и ще се излъчва три пъти седмично участниците ще се състезават в отбори по четирима – двама мъже и две жени, като единият мъж и едната жена са професионални танцьори, а другите – звезди. Броят на отборите още не е уточнен, вероятно някои от звездните участници още се колебаят.

Членове на журито ще са Нешка Робева и Галена Великова. Носят се слухове, че големият коз на Нова в борбата за рейтинг срещу бтв е третият съдия: шушука се, че това ще е Лили Иванова съобщи БЛИЦ.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !