Олимпийската шампионка Тереза Маринова влиза в танцово шоу

28.08.2009 12:40 | Видян 7659 пъти | Гласували 1

Олимпийската шампионка Тереза Маринова влиза в танцово шоу

Олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни 2000 Тереза Маринова ще се вихри по паркета в първия сезон на риалити шоуто VIP Dance, което тръгва в ефира на Нова телевизия от септември съобщи sportal.bg. Чаровната плевенчанка, която заради хронична травма в ахилеса бе принудена да прекрати състезателната си кариера миналата година само месец преди олимпиадата в Пекин, в момента работи като треньор на малки деца. Сега обаче синеоката Тереза ще се опита да покаже класа и в танците под зоркия поглед на журито, в чийто състав се откроява бившият треньор на националния отбор по художествена гимнастика Нешка Робева.

Заедно с Маринова, световна шампионка в зала от Лисабон'01 и златна медалистка в тройния скок от европейското първенство във Виена'02, във VIP Dance ще участват още рапърът Ицо Хазарта, половинката на Стунджи - Елица Тодорова, тв водещият Милен Цветков, шампионката от златните години на художествената ни гимнастика Бианка Панова и други.

Конкуренция на VIP Dance ще прави вторият сезон на Dancing Stars, който тази година ще бъде продуциран от шоумен номер 1 у нас Слави Трифонов.  Той е поканил актьорите Ернестина Шинова и Димитър Рачков, главният треньор на националните отбори по художествена гимнастика Илияна Раева, поп-фолк певицата Емануела, Орлин Горанов и Митьо Пищова.

Миналата година Нико Тупарев продуцира Dancing Stars, но лицензът за предаването е собственост на bTV, и след като Тупарев се премести в Нова телевизия, реши да направи еквивалент на риалитито.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !