Крум: Разочарован съм от Емануела

17.08.2009 15:15 | Видян 18251 пъти | Гласували 1

Крум: Разочарован съм от Емануела

Крум, който вече са нарежда сред най-актуалните певци в попфолка, каза пред Signal.bg какви са взаимоотношенията му с неговата дуетна парнтьорка. Той не скри разочарованието си от думите на Емануела, казани на следващия ден след концерта във Враца от турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд "No Mercy". Тогава, както добре знаят читателите ни, певицата даде специално интервю за Signal.bg, в което разказа, че е изпълнила дуетната си песен "Нищо не знаеш" с Борис Солтарийски,: "Изпълнихме в дует "Нищо не знаеш" и публиката ни искаше на бис, което много ме зарадва. Борис пее страхотно, може би трябваше с него да направя дуета." Така Емануела, преди малко повече от две седмици, хвърли в недоумение фенове и свои колеги какви ли са отношенията им с Крум и нима случайно е изпусната тази фраза. Същото изречение певицата повтори няколко дни по-късно и в интервю за "Нов фолк", съобщиха от signal.bg.

Последната среща на Крум и Емануела е отпреди две седмици, при съвместно участие в Китен, а "Нищо не знаеш" била приета от гостите на заведението повече от добре: "Имах чувството, че хората бяха дошли специално за тази песен. Ние си изпяхме собствената програма и всички се радваха и забавляваха, но когато съобщихме, че ще изпеем общата си песен се чу такъв вой,като на един митинг" - спомня си Крум.

Изпълнителят на "С близалка в ръка" разказа за изпитаното от него разочарование, когато е прочел казаното от Емануела. Двамата не са се карали за нищо и наистина били страшно близки в продължение на близо две години: "Честно да кажа като го прочетох това се разочаровах, разстроих и леко се изнервих, но за 10 минути, защото няма смисъл от мен да излизат лоши неща и някакви такива емоции. Така го е почуствала, така го е казала. Моят коментар е, че просто се разочаровах. Хич не съм го очаквал, нищо повече!"

Певецът на "Ара Мюзик" не е говорил с дуетната си партньорка на тази тема и е на мнение, че няма смисъл да се задълбочават върху нея: "Така го е усетила, така го е казала, тя казва много неща. Слушал съм и хубавите неща за мен и просто не можах да разбера откъде дойде това. Разочаровах се и усетих някакво лицемерие и не знам от какво е продикутувано, дали е свързано с мен, или с някаква емоция в нея. Аз не съм се карал с нея и не съм имал лични спречквания" - споделя певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !