Юлиан Вучков: Не харесвам жени като Лили Иванова

10.02.2008 09:00 | Видян 20182 пъти | Гласували 6

Юлиан Вучков: Не харесвам жени като Лили Иванова

На 31 януари Юлиан Вучков навърши 72 години. Колоритният водещ е особено актуален, след като твърде неочаквано за мнозина смени телевизията. Скокът му от СКАТ в TV 2 предизвика най-различни коментари. Професорът по театрознание посрещна екипа на СЛАВА в дома си, след което сподели мислите и вълненията си.

- Господин Вучков, защо отидохте в TV 2?
-  Не разбирам защо всички толкова се учудват. Аз и други телевизии съм сменял. И в канал 2001 съм бил...Всъщност съм на екран от 7 ноември 1959 година. Сега обаче явно аудиторията ми е огромна. Хората се вълнуват. Сигурно има защо. Трябва да ви кажа, че ненавиждам аутокюто. Богатството на телевизията е в импровизацията. Затова аз не чета, а импровизирам...И знам, че пред мен стоят много хора, а не само екипъг от монтажисти и оператори. Та на въпроса – защо отидох в ТV 2? Аз не гледам материалната страна. Аз съм идеалист, един Дон Кихот. Затова минавам за неестествен, за нереален. Особено пък в очите на хората от някои просташки предавания, за които вече не ми се говори. Готови са за пари и майка си, и баща си да продадат. А аз се вълнувам от бедните. От тези, които вземат по 150 лева и едвам си плащат кабелната. Тези хора искат да ме гледат. Заради тях отидох в TV 2. А другите плюсове са приятно допълнение. Например в СКАТ имаше 2 колони, а тук има 4. С което не искам да оскърбявам СКАТ. Там ми даваха пълна свобода на действие, за което съм им много благодарен.
- А защо смяната на местоработата ви толкова се коментира?
- Защото аудиторията ми вече е огромна. И хората в началото се плашеха, че вече няма да ме гледат. Счупиха ми телефона от звънене. Пламна ми главата. Мнозина си мислеха, че няма да хващат TV 2. Даже викали техници да им оправят телевизорите.

- Вече сте колега на Азис, когото знаем, че не понасяте...
- Не сме колеги, а просто работим в една телевизия. Не се отказвам от нито една лоша, остра и критична дума, която съм изрекъл по негов адрес. Но законът вече не ми позволява да го коментирам. А аз съм човек, който спазва законите. Не ме интересува Азис обратен ли е, лицев ли е. А иначе винаги съм казвал мнението си за съсловието на обратните. Не приемам тези хора!!! Не съм краен, не съм злодей! Но винаги съм се борил обратните мъже и жени да не се включват във властта, да не могат да се женят и да нямат право да гледат деца. Зверски против съм. Те искат навсякъде да са на първите редове. Същата е позицията ми и спрямо чалгата. Освен Азис, нейни родоначалници са някои телевизионни водещи, за които се сещате и чиито имена не искам да назовавам, защото ми е омръзнало да се занимавам с пошлости.

 

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !