Коцето - банкерски зет

15.08.2009 09:00 | Видян 11219 пъти | Гласували 1

Коцето - банкерски зет

Поредната любовна история, на която СЛАВА се натъкна е наистина много интересна. Главен герой в нея е фолк звездата Константин. Заради безбройните слухове за изневери, неговото име винаги създава асоциации за кръшкане с безизвестни дискотечни девойки. Поради което първосигнално бихте си помислили: „Какво от това? Нищо ново под слънцето!“ Не бързайте с изводите, защото този път става въпрос за сериозна връзка на певеца с момиче, за което почти се оженил.

Наш източник ни информира, че Константин имал вземане-даване с цел брак не с кого да е, а с дъщерята на световната банкерка Кристалина Георгиева, която отказа на Бойко Борисов вицепремиерски пост. Преди повече от година българката бе избрана за вицепрезидент на Световната банка в САЩ. Наследничката й обаче предпочла да остане в България и да гради кариера на мениджър. Деси работи в сферата на туризма и много пътува.

Тъй като напоследък упорито се говори, че фолкмачото е скъсал с пилето си Райна, бързаме да уточним, че той не се е ориентирал към знатната щерка сега. Деси  всъщност била една от първите големи любови на столичния гларус – горе-долу по времето на дебютния му хит Черна роза през 1999 г., с който изгря и звездата му. Тогава Коцето бил едва 24-годишен, но достатъчно голям за сериозно обвързване. Точно такова намерение имал към възлюбената си. Той искал да я направи своя жена и за малко да успее, разказват пред СЛАВА хора от обкръжението на Деси. Три години живеели заедно под един покрив. Не минавал и ден без подаръци и жестове към възлюбената. Фолк идолът бил страшно ревнив, когато приятелката му пътувала на гости в Америка. Но въпреки това се гордеел, че ходи с образована девойка, пред която се очертавала бляскава икономическа кариера. Тя е завършила в американски колеж. Нещата обаче неочаквано и по неизвестни до ден днешен причини се разсъхнали.

Според светските клюкари Константин бил изоставен почти пред олтара, тъй като изневерите му зачестили. Ходил с по две-три девойки наведнъж. Това обяснява дългогодишното му колебание да вдигне сватба с Райна. Наранената му мъжка гордост и разбитото му сърце вероятно са го направили страхлив към планове за семейство. След разлъката с банкерската щерка те се виждали няколко пъти на кафе като приятели.  Дали хитовете му Върни се и Несподелена любов не са автобиографични? Обадихме се на Константин за коментар. Ето какво ни разказа за връзката си с Деси: „ Имахме голяма бурна любов 6 години. Спомням си как заедно гонихме трамвая. Тя носеше маратонки Найк. Тогава нямах представа какво е семейството й. Нормално е при сериозна връзка да сме мислили за брак. Когато започнах музикалната си кариера, тя ме подкрепяше и насърчаваше през цялото време, за разлика от баща ми, който беше против. Няма конкретна причина за раздялата ни, просто поехме по различни пътища. В момента сме много близки, чуваме се редовно. Когато тя е щастлива и аз съм щастлив. Имаме най-чистите отношения. През август Деси ще се омъжва. Много се радвам, че си е намерила добро момче.“ След нея певецът заформи любовен роман с певицата Антонина, който не изтрая много дълго.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !