Коцето - банкерски зет

15.08.2009 09:00 | Видян 13377 пъти | Гласували 1

Коцето - банкерски зет

Поредната любовна история, на която СЛАВА се натъкна е наистина много интересна. Главен герой в нея е фолк звездата Константин. Заради безбройните слухове за изневери, неговото име винаги създава асоциации за кръшкане с безизвестни дискотечни девойки. Поради което първосигнално бихте си помислили: „Какво от това? Нищо ново под слънцето!“ Не бързайте с изводите, защото този път става въпрос за сериозна връзка на певеца с момиче, за което почти се оженил.

Наш източник ни информира, че Константин имал вземане-даване с цел брак не с кого да е, а с дъщерята на световната банкерка Кристалина Георгиева, която отказа на Бойко Борисов вицепремиерски пост. Преди повече от година българката бе избрана за вицепрезидент на Световната банка в САЩ. Наследничката й обаче предпочла да остане в България и да гради кариера на мениджър. Деси работи в сферата на туризма и много пътува.

Тъй като напоследък упорито се говори, че фолкмачото е скъсал с пилето си Райна, бързаме да уточним, че той не се е ориентирал към знатната щерка сега. Деси  всъщност била една от първите големи любови на столичния гларус – горе-долу по времето на дебютния му хит Черна роза през 1999 г., с който изгря и звездата му. Тогава Коцето бил едва 24-годишен, но достатъчно голям за сериозно обвързване. Точно такова намерение имал към възлюбената си. Той искал да я направи своя жена и за малко да успее, разказват пред СЛАВА хора от обкръжението на Деси. Три години живеели заедно под един покрив. Не минавал и ден без подаръци и жестове към възлюбената. Фолк идолът бил страшно ревнив, когато приятелката му пътувала на гости в Америка. Но въпреки това се гордеел, че ходи с образована девойка, пред която се очертавала бляскава икономическа кариера. Тя е завършила в американски колеж. Нещата обаче неочаквано и по неизвестни до ден днешен причини се разсъхнали.

Според светските клюкари Константин бил изоставен почти пред олтара, тъй като изневерите му зачестили. Ходил с по две-три девойки наведнъж. Това обяснява дългогодишното му колебание да вдигне сватба с Райна. Наранената му мъжка гордост и разбитото му сърце вероятно са го направили страхлив към планове за семейство. След разлъката с банкерската щерка те се виждали няколко пъти на кафе като приятели.  Дали хитовете му Върни се и Несподелена любов не са автобиографични? Обадихме се на Константин за коментар. Ето какво ни разказа за връзката си с Деси: „ Имахме голяма бурна любов 6 години. Спомням си как заедно гонихме трамвая. Тя носеше маратонки Найк. Тогава нямах представа какво е семейството й. Нормално е при сериозна връзка да сме мислили за брак. Когато започнах музикалната си кариера, тя ме подкрепяше и насърчаваше през цялото време, за разлика от баща ми, който беше против. Няма конкретна причина за раздялата ни, просто поехме по различни пътища. В момента сме много близки, чуваме се редовно. Когато тя е щастлива и аз съм щастлив. Имаме най-чистите отношения. През август Деси ще се омъжва. Много се радвам, че си е намерила добро момче.“ След нея певецът заформи любовен роман с певицата Антонина, който не изтрая много дълго.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !