Сериозни предизвикателства и напрегнати моменти в Шеф под прикритие

18.04.2024 10:47 | Видян 158 пъти

Сериозни предизвикателства и напрегнати моменти в Шеф под прикритие

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена дограма влиза под прикритие като служител в новия епизод на „Шеф под прикритие“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA, изцяло дегизираният шеф ще надникне в дълбочина в основните проблеми в бизнеса и ще осъзнае, че е важно опитните служители да не бъдат ощетявани за сметка на младите им колеги.

Димитър Апостолов и е мениджър корпоративни клиенти в Rollplast – компания, която оперира в цяла Европа. Той влиза в предаването, защото вярва, че основният капитал на фирмата са хората и за да знаеш как да развиеш човешкия ресурс, трябва да го опознаеш.

Мениджърът ще се изправи пред различни предизвикателства в обучението си като нов служител. Димитър Апостолов ще осъзнае, че бързината и качеството вървят ръка за ръка и за да се справи с работата, човек трябва да демонстрира изключителна прецизност. Той ще се научи да работи със сложни машини и ще върши тежък физически труд. Шефът под прикритие ще срещне сериозни затруднения в комуникацията и обучението с един от служителите, но какви действия ще предприеме?

Какви други притеснения ще се появят в шефа в процеса на работа? Какво ще предизвика сълзи в очите му? Как ще реагират служителите, когато разберат, че са работили редом до един от мениджърите в компанията, не пропускайте утре вечер по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !