Лени Кравиц идва в Бургас на 6 август

22.03.2024 11:47 | Видян 211 пъти | Гласували 1

Лени Кравиц идва в Бургас на 6 август

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне „Blue Electric Light Tour“ за 2024, което ще дойде и в България, Бургас, на Морска гара на 6 август и е по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас. Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март.

За повече информация, посетете официалния уебсайт на артиста - https://lennykravitz.com.

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем “Blue Electric Light”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц? Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата.

„Blue Electric Light“ е вълнуваща колекци от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Станете част от турнето на Лени Кравиц за 2024 г.

КРАВИЦ ИЗДАВА НОВИЯ СИ АЛБУМ „BLUE ELECTRIC LIGHT“ НА 15 МАРТ 2024 г.

НОВАТА ПЕСЕН "TK421" ГЛЕДАЙТЕ ТУК

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !