Inna се разголи в Несебър

04.08.2009 15:00 | Видян 23788 пъти | Гласували 5

Inna се разголи в Несебър

Миналата седмица румънската суперзвезда Inna предприе тайно гостуване у нас! Певицата и целият й екип, начело с режисьора/музикант Том Боксер снимаха новия видеоклип на певицата в българския курорт Несебър!

В същото време се оказа, че вторият хит на Inna, озаглавен Love е българското предложение в класацията World Chart Express на европейското MTV! След като оглави последователно официалните еърплей чартове на българските City TV и Mad TV, изпълнението се нарежда на 8-мо място и в чарта на световния музикален канал тази седмица.

Специално за българските си фенове пък Inna сподели и една ексклузивна новина – новият й, трети поред официален сингъл ще се казва Amazing и ще бъде готов до няколко седмици! Певицата пък избра нашия курорт - Несебър за снимачна площадка на новия си видеоклип!

След като големият успех на певицата стартира именно от българския ефир, а премиерата на втория й официален сингъл - Love се състоя именно у нас, много от феновете на певицата са объркани относно произхода на чаровната звезда. В момента тя обикаля целия континент с множество концерти, а наскоро в интервю за турска музикална телевизия, водещите я попитаха: “Как е в България”. Липсата на информираност със сигурност не е признак за професионализъм, но е факт, че в много страни смятат Inna за българка.

Случаят с MTV обаче е съвсем различен – песента Love е един от най-големите хитове у нас това лято и съвсем заслужено бе избрана да представи България в европейската класацията World Chart Express. Това говори добре и за музикалния вкус и актуалност на фенове и медии у нас – докато в момента дебютният сингъл на певицата Hot е на върха на класациите в останалите страни, у нас номер 1 е Love!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !