Американският рапър B-real отказал на Мис България 2009

04.08.2009 11:00 | Видян 5609 пъти | Гласували 2

Американският рапър B-real отказал на Мис България 2009

Фронтменът на Cypress Hill - B-Real, който ще гостува за първи път у нас на 19 август в клуб Cacao Beach, Слънчев Бряг, не остана никак впечатлен от прелестите на Мис България 2009 – Антония Петрова.

Рап звездата изрично поставил условие на организаторите от Pride Records, че иска да се запознае с някоя красива българка, примерно Мис България. Родните промоутъри услужливо изпратили снимка на миската, но отговорът от страна на американеците бил меко казано хладен: „Не, B-Real не иска да се започнае с тази Мис България”. Въпреки, това B-Real си харесал няколко танцьорки от балет „Нова”, които ще подгряват шоуто му, заедно с Ъпсурт.

Сред другите изисквания на рапъра за престоя му от 24 часа на морския курорт били 48 бутилки мексиканска бира „Corona”, 2 бутилки 8-годишно уиски, 2 бутилки коняк „Hennessey Privilegé”, 2 бутилки сок от манго, 2 шишета водка, 2 литра сок от боровинки – не е ясно какъв коктейл подготвя B-Real, но със сигурност звучи добре. Вечерята преди шоуто ще се състои от плата с всевъзможни печени меса, бейкролс и жълто сирене, обилно поляти с лютив сос, майонеза и горчица.

За десерт рапърът е поръчал 3 пакета пури „Phillie Blunts” и две унции (над 50 грама) от най-добрата чубрица в региона. B-Real и антуражът му определено са решили да купонясват като за последно на концерта, освен това пристигат в България отпочинали след цял ден релаксация в кофи-шоповете на Амстердам.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !