Женските недостатъци, които в очите на мъжете са достойнства

04.03.2024 16:45 | Видян 1003 пъти

Женските недостатъци, които в очите на мъжете са достойнства

Женското самочувствие е крехко явление. Психолозите забелязват, че жените често измислят собствените си недостатъци, придобиват комплекси, докато мъжете гледат с възторг и не знаят какво да им кажат.

Жените са много зависими от мнението на мъжете. Един приятен комплимент, направен в най-лошия ден, може да разведри, а небрежно изречена критика може не само да развали настроението, но дори да лиши от самочувствие. Ето защо, ако сте недоволни от себе си, не се самокритикувайте и се погледнете отстрани, през очите на мъжа. Ще бъдете приятно изненадани, защото недостатъците на много жени в техните очи всъщност изглеждат добродетели.

Наднормено тегло

Някои мъже харесват стройни жени, други – пищни. Но всички, без изключение, харесват добре поддържани дами, които се грижат за себе си и приемат фигурата си с всички недостатъци. Без значение колко излишни килограма имате, ако знаете как да се представите добре и не сте срамежливи към тялото си, никой не може да ви устои.

Малък бюст

Мъжете обичат да се възхищават на женските гърди. И не е необходимо гърдите да са големи в този случай. Всякаква форма, в секси бельо, върши работа.

Бръчки

Жените се борят с бръчките и често имат комплекси за това, докато при мъжете предизвикват лека усмивка. Естествеността винаги привлича.

Белези

Малките белези по тялото и лицето карат мъжа да иска да ги погали и целуне, пише Хепи Уоман.

Мързел

Уютна къща, чисти дрехи, вкусна вечеря – всичко това е добре. Не всеки мъж обаче е готов да види в любимия си икономка. Той се нуждае както от сърдечни разговори, така и от съвместно свободно време с жена, която знае как да се отпусне и да се разсее от ежедневните проблеми.

Небрежност

В преследване на съвършенството, много от нежния пол отделят много време за грим, за да бъдат най-привлекателни. Има дами, които се гримират, за да излязат до магазина. Но повечето мъже харесват естествени жени, в образа на които има доза небрежност. Разрошена коса, минимален грим, практични неща – всичко това добавя чар и сексуалност.

Страст

От детството жените са научени да мълчат за своите интимни желания и нужди. Но на всеки мъж му е приятно да чуе и види, че любимата му го желае. Еманципацията в леглото, желанието в очите и жаждата за нови преживявания превъзхождат скромността, сковаността и липсата на инициатива.

Лекомислие

Има тип жени, които плашат мъжете – това са жени, които се превръщат в строги и консервативни приятелки. Представителите на силния пол не харесват „властни“ жени. Те търсят някоя, която не се страхува понякога да изглежда несериозна и истинска.

Скромност

Мъжете полудяват по жена, която се изчервява от неговите шеги или комплименти.

Емоционалност

Емоционалните жени, внасят радост във връзката. Мъжете са доволни и дори имат нужда от женска емоционалност. Това прави жената мистериозна и желана.

Впечатлителност

Това качество, което много жени смятат за недостатък, подлудява мъжете. Няма нищо по-красиво от жена, която искрено се радва на подарък или искрено симпатизира на главния герой на филма.

Ревност


Това отровно чувство едва ли може да се причисли към добродетелите. За мъжете обаче женската ревност е приятна, ако не се превръща в лудост. За силния пол всичко е просто, ако жената го ревнува, това означава, че го обича и цени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !