Соня Немска с молба за помощ. Подаде сигнал срещу майка, блъскаща бебето си в спрени коли

15.02.2024 15:06 | Видян 1036 пъти

Соня Немска с молба за помощ. Подаде сигнал срещу майка, блъскаща бебето си в спрени коли

Певицата Соня Немска е останала втрещена, след като вижда как жена блъска бебешка количка с бебе в нея в паркирани автомобили. Случката е от преди ден и се разиграва в столичния квартал Гоце Делчев.

"Разхождах се по ул. Силиврия към 20:00ч., когато забелязах майка с детска количка с бебе в нея. Майката блъскаше количката в паркираните автомобили и също удряше детето", написа попфолк певицата във Фейсбук профила си.

Соня Немска се приближила към майката, за да я попита какво се случва - тогава видяла, че детето плаче. Овен това певицата забелязала, че по тялото на детето има следи от насилие. По думите й лицето на детето е било надрано.

Соня отишла до автомобила си, за да вземе телефона и подала сигнал до 112, пише show.blitz.bg

"Попитаха ме за точен адрес. Майката вече се беше скрила. Дадох най-близкия адрес, който видях - бл. 114 А, вх. В. Дойдоха полицаи, но не откриха жената в този вход. Молбата ми е, ако сте срещали тази жена и знаете къде живее точно, да подадете и вие по-точен сигнал, за да разберем какво се случва и да спасим детето. Благодаря предварително!", призова певицата в мрежата.

В коментарите под публикацията си тя написа още, че полицаите са й казали, че и други хора са подавали сигнали за въпросната майка. А описанието за нея на Соня Немска е следното: "Ниска, слаба, с черна коса, вързана на опашка, с дънки и черно яке".

"Адмирации за реакцията от ваша страна. Понякога едно таова действие от случаен минувач може да спаси човешки живот. Надявам се жената да бъде открита скоро и да се вземат адекватни мерки преди да се станало късно", гласи един от коментарите под поста на Соня.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !